HakeMange

 2009.06.03. 11:58

A HakeMange egy életérzés.

Igazán csak az tudja átérezni ennek a jelentőségét, aki már egyszer ééletében találkozott testökezlből a HakeMangéval.

Igazából egy ősi szókapcsolatról van szó, melyet már őseink is használatak, bár természetesen komoly jelentésválozáson esett át ez a kifejezés. A HakeMangét tiszteletben kell tartani, a szerkezetet csak beavatottak használhatják. A vándorlások idején becsben és titokban tartották a szó használatát, a középkorban egyenesen eretnekségnek számított hangoztatni. A 21. századra terjed a társadalomban, obszcén jelentéskörnyezetben is használatos.

Én azok közé a szerencsés emberek közé tartozhatok akik birtokába kerültek e szó létezésének. A HakeMange után kutatni Sziszifuszi munkának tetszik, írásos adatok nem állnak rendelkezésemre. Vannak azonban elszórt és halvány tézisek arra is, hogy valmiféle hitrendszerrel áll összefüggésben igazi jelentése.

Kedves barátnosnéimmal úgy döntöttünk, felrúgjuk a hagyományokat, nemt tartjuk tiszteletben az ősi eredetet. Saját világunkhoz formáljuk és vesszük használatba a kifejezést. Számunkra a HakeMange jelenti az életet. megvan benne mindaz melyet eddig is kerestünk az életbe, életfilozófiánkat, elveinket ebbe az egy szerkezetbe belesűrítve közvetíthetjük az emberek felé.

Mivel köztudottan muzikális alkatok vagyunk ( főleg Kingamó és Dorcsimó) ezért úgy határoztunk, hogy ezt az életszemléletet nem rejtjük véka alá, közkinccsé szeretnénk tenni az emberiség számára, ezért HakeMange néven alakítottunk egy bandát. Dorcsi képviseli az elektronikus vonalat, Kinga a mulatóst, szerény személyen ritmusérzék hiányában inkább menedzselném a csapatot, de persze csapatmunkáról van szó ki kell hát vvennem nekem is a részem. Talán a klasszzikus zenéből fogok meríteni, de természetesen az egésznek az alapját a mötáááálos irányvonal határozza meg...Dorcsi ennek kevésbé örül, de ez van így járt, kénytelen alkalmazkodni a mi Hakemangénkhoz.

Próbát még nem tartottunk, saját számaink nincsenek, valószínűleg nem is lesznek, vagy ha igen akkoris lopni fogunk, mert az a gizda, az önmegvalósítás mára úgyis más formákat ölt, így mi is arra gondoltunk hogy minek dolgozzunk ha már valaki kitalálta.

Főpróba ezen a héten az abasári motorostalálkozón lesz, akit érdekel jöjjön el nézzen meg minket. Hozzátenném, még hogy a zenénk motorja az alkohol, a Hakemange tudatszintet e nélkül lehetetlen elérni.

 

Köszönöm megtisztelő figylmüket, mint tudják továbbra se igyanak alkholomentes gyümölcslevet, Nótár Mary magyarország Madonnája, kezeket a borosüvegekre éljenek a mókuszok, és igenis Kisnánán élnek a legnagybb alkoholisták!

HAKEMANGE! Én így szeretlek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mosolygocitrom.blog.hu/api/trackback/id/tr621160945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása