Mert szómenésem van

 2008.12.21. 10:57

...agymenéssel karöltve.

Drága gyermekeim az Úrban!!Hát miről másról írhatnék most ha nem a karácsonyról?!

Nemtudom ti hogy vagytok vele, de nekem kurvára nincs hangulatom ehhez az egész szeressük egymást nagyon, ajánékozzunnk, vágjunk jópofát mindenhez projecthez.Arról nem beszélve hogy van ez a csodás szokás hogy ajándékozunk...Ami fantasztikus, mert így énis profitálok a dologból..csak hoppá persze hogy visszafele is kéne hogy működjön ez a dolog...ami működne is ha az ember nem lenne csóró...Odase..kreatív ember hírében állok, majd csak pofonvág az isteni szikra, csak zárlat ne legyen odabent, mert még aza maradék józan paraszti eszem is odalesz, aztán leshetek szépen mint aza bzonyos bornyú arra a bizonyos kapura.

Meg egyébkéntis..jesszus atyám..ez a szeretet ünnepe??Na ne röhögtessenek már. Ilyenkor a legganajabbak az emberek. A kari a nyírjuk ki egymást, vagy tapossuk meg a másikat game ...komolyan mondom szólok a blizzard-nak hogy csináljanak egy ilyen játékot...WoW helyett mehetnének az emberek városról városra, meg plázáról plázára...bár nem értek a WoW-hoz...direkt mert tudom ha kipróbálnám olyan függő lennék tőle mint az összes törpiek itt körülöttem.

Mindemellett még had említsem meg azt a csííícsát ami mindenütt van...Jó hogy csillog villog minden...mert ennek így kell  lennie...ezzel még nincs is bajom...De gondolom láttátok már azokat a mikulásokat amik riszálják a seggük és közbe éneklik a jingle bells-t...meg azok a nagy emberszabású óriás mikulások, amiket kitesznek a háztetőre és ott mászik..és ezért pénzt adnak EMBEREK...pffffff könyörgöm de hooooooogy néz az ki???Meg a beszélő ajtkpgtató és hasonlók...nah arról ne is beszéljünk hogy rózsaszín meg hupilila műfenyőket lehet már kapni.....ómájgád hát hol élünkXD Tudom hogy kurva gizda dizájnosnak lenni,de mindennek van határa...

Azért vannak jó dolgok is a karácsonyba: például betegre zabálhatod magad mindenféle sütivel, csokival , meg fincsi kajával... a forralt borról meg ne is beszéljünk:D:D:D nyami...öööö több nem jut eszembe :DJah de még valami...ha karácsony van azazt jelenti hogy már nem kell sokat aludni és szilveszter lesz...amijó....mert romantikusan találkozunk vince bácsi törköly pálinkájával..egész estét lámúr:D

Egyebet meg nemtok mondaani

A bejegyzés trackback címe:

https://mosolygocitrom.blog.hu/api/trackback/id/tr99834724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása